You are here: Home » Uncategorized » Hitta din yogafamilj

Hitta din yogafamilj

Är du nybörjare inom yoga kan det vara väldigt skönt att omge sig med likasinnade, både för känslan av gemenskap och för att det ofta skapar mer motivation att ställa sig på mattan. Det finns olika sätt att hitta din yogafamilj beroende på var du vill utföra din träning.

Sköna träningskläder och bästa yogafamiljen

Att hitta en yogastudio och yoga tillsammans med andra på riktigt är det ett av de vanligaste sätten att hitta likasinnade, men det blir även allt vanligare att nybörjare vänder sig till nätet. Du kanske vill starta din yoga hemma i vardagsrummet, och då är det perfekt att leta efter yogagrupper online. Här kan du även hitta mängder av utövare från andra länder, och kanske hittar du din ideala yogatränare någon helt annanstans än i Sverige. Utgår du från nätet är det också större chans att yogastudion lagt hela sitt fokus online, vilket gör att du kan få tillgång till inspirerande nyhetsbrev, återkommande email och annat vilket kan vara väldigt motiverande. Hela din yogafamilj är baserad online vilket kan vara både skönt och kännas lite exklusivt. Huvudsaken är att du hittar en grupp där du känner dig hemma och trygg, och såklart inspirerad att sätta igång din yogaresa. Ett tips är också att skaffa de träningskläder som du trivs bäst i och som samtidigt passar för yoga. Att känna bekväm och samtidigt fin ökar också på motivationen.

Yoga med världen – hemifrån

Det senaste året har väldigt många aktiviteter flyttats online; allt från det dagliga jobbet till träning och att umgås med vänner och familj. Att vilja börja något nytt, till exempel yoga, har därför aldrig varit lättare då aktiviteter som sker online ofta kan ta emot väldigt många fler medlemmar utan att det för den delen känns trångt. Du är ju fortfarande vistas hemma i ditt mysiga vardagsrum, i någon av dina härligaste träningströjor och med allt utrymme du kan tänkas behöva. Känner du dig lite osäker behöver du inte känna dig uttittad, och du kan i efterhand ofta komma tillbaka till övningarna och utöva dem i din egen takt. Samtidigt är du en del av en varm och välkomnande yogafamilj, även om de är på distans.